PHOKUS

Kreativ bryllupsfotografering

19/12/2023
bryllupsfotograf trondheim

En ting jeg fikk høre tidlig da jeg startet som bryllupsfotograf var at “det meste var gjort før”. Jeg har hatt et motto om kreativ bryllupsfotografering, der det passer og er ønskelig. Av og til er dette enkelt og løser seg selv, og andre ganger må man vri hjernen litt ekstra. Andre ganger er det ikke ønskelig med verken hopp, sprell eller fiksfanteri og det enkle er ofte det beste!

Som jeg har skrevet i tidligere post, har jeg fått en forkjærlighet for å leke med røykgranater. Igjen, når det passer… Denne gangen tenkte jeg å ta denne enda litt lenger, og ta med røykgranat til Bakklandet. En stemme i meg sa at dette kan være dumt, og hva om brannvesenet rykker ut. Heldigvis gikk akkurat det smertefritt! Brudeparet hadde tre forlovere hver, som fikk med til å tenke på noe jeg hadde sett på Instagram (og dette visste jeg jo på forhånd og hadde lekt med denne tanken). Når været klaffer, brudefølget er sporty, og forholdene ellers ligger til rette for det som her, klaffet det meste. Utfordringa var i tillegg mennesker i området, som på en lørdag kan være folksomt.

Vi fikk til en del varianter, mens forloverne gikk frem og tilbake, tålmodige som de var. Personlig synes jeg resultatet ble ganske okay. Her er tre eksempler.

Jeg ser frem til bryllupsfotografering i 2024 og kreativ bryllupsfotografering på ulike måter. HVIS ønskelig! Jeg elsker også de mer klassiske fotograferingene bare så det er nevnt…

PHOTO John Andre Aasen / PHOKUS — Instagram: @phokus.no

2024 Next post 2024