PHOKUS

PHOKUS i fokus

PHOKUS
Hei!

hvordan jobber jeg

Fotografering er og blir en lidenskap for meg, som i høyeste grad handler om kommunikasjon i hele prosessen. For å gjøre deg fornøyd som kunde er det ikke tilstrekkelig med teknikk og balanse mellom lys og skygge. Du som kunde skal føle deg komfortabel og trygg, som skaper grobunn for sluttresultatet.

Enten det er bryllupsfotografering eller prosjekter, er drømmescenario en kombinasjon av plan og spontanitet, med en dash humor og stil!

hva er phokus?

PHOKUS er en allsidig premiert fotograf som gjør ting litt annerledes...hvis det er ønskelig!

Kommunikasjon

Hvordan man kommuniserer verbalt og non-verbalt kan ha stor betydning for resultatet. Dette er i hovedsak fotografens ansvar.

Fotografering

Kreative løsninger og spennende muligheter i trygge rammer.
De beste resultatene kommer gjerne på location, i en mix av plan og spontanitet.

Retouch

PHOKUS optimaliserer alltid bildene slik at de fremstår best mulig for kunden, etter kommunikasjon med kunden
fotograf

mine verdier

Drive: Jeg har stor lidenskap for fotografi og har hele tiden en "drive" for utvikling, som forhåpentligvis vil gjøre meg bedre og bedre.

Fleksibilitet: Phokus tilpasser seg kundens ønsker, og fotograferer i mange ulike genre. Jeg strekker meg langt for å finne fleksible løsninger, og gjøre kunden fornøyd.
Kreativitet: Kreativ kan brukes om personer, skapende mennesker der kreativitet er en fremtredende egenskap ved personligheten deres, eller om løsninger og ting som er nyskapende, originale eller overraskende.

Drive
0%
Fleksibilitet
0%
Kreativitet
0%

Annet

Bryllupsfotograf Trondheim – reiser gjerne andre steder i Trøndelag, Møre og Romsdal, Norge forøvrig og utlandet.
Se også min INSTAGRAM