PHOKUS

Omtaler og kommentarer fra kunder…

Vi booket John Andre til vårt sommer bryllup. Wow 🤩for noen magiske bilder. En svært dyktige og kreativ fotograf som virkelig kan jobben sin! Det jeg angrer mest på er at vi ikke booket han hele dagen. Veldig god kommunikasjon før og etter bryllupet. Svarer raskt på mail og tlf. Meget behagelig fotograf som passet oss perfekt. Så tusen takk for de fine bildene ❤ vi anbefaler han på det sterkeste👌

avatar
Cindy & Øyvind (2022)

Tusen takk for at du har ordnet med alle filer slik vi har ønsket!
Vi sitter igjen med MANGE bilder vi er veldig fornøyde med, det blir vanskelig å velge hva som skal opp på veggen, det blir nok mer enn ett bilde 😄
Setter veldig pris på arbeidet du har gjort.
Ønsker også å si at vi opplevde deg som en veldig behagelig fotograf på selve dagen, gode ideer og et rolig vesen gjorde at det ble mer naturlig enn hva vi trodde det skulle bli på forhånd 🙂

avatar
Marita & Jørgen (2022)

Utrolig fin opplevelse og resultatet var flotte bilder! Enda bedre enn forventet. John Andre var proff, god til å instruere og kom med flotte forslag til locations og poseringer. Han fikk oss til å slappe av og bare knipset i vei mens vi hadde det gøy. Resultatet var nydelige, naturlige bilder. Veldig fornøyd og har fått mye skryt av bildene i ettertid!

avatar
Beate & Rolf Martin (2020)

…du får masse skryt for veldig fine bilder. Til denne også [Så Som I Himmelen] Så det er veldig på overtid (igjen) at jeg takker for veldig fine bilder 🙂

avatar
Nordland Teater (2021)

Vi er mer enn fornøyd! Kunne ikke forestilt meg at det skulle bli så mange fine bilder 🙂 Tusen takk for den fantastiske jobben du gjorde 🙂

avatar
Karina & Kenneth (2020)

Brukte Phokus til vårt bryllup. Veldig fornøyd med hele prosessen fra start til slutt. Profesjonell og punktlig. Anbefales på det sterkeste 🙂

avatar
Mikael N (brudepar 2020)

John Andre er en utrolig kreativ, nytenkende og trivelig fotograf. Ønsker du/dere en profesjonell fotograf er dette mannen!

avatar
Eileen R (2020)

Fantastiske bilder som skiller seg ut! Lyset, lovligheten, det kunstneriske, det litt gale, det jordnære….fargenyansene og tilpasningen er nydelig, fargenes tilstedeværelse der en skal (og det motsatte for å ta bort fokuset fra fargene), nydelig balansert. Gode og kreative ideer! Har ikke sett deg siden vi var russ sammen men har vært en fast følgesvenn etter at du startet som fotograf (og det er jo en good stund nå!). Morro å få ta del i din visuelle verden!! Takk for muligheten 🙂

Hanne O (2020)

Proff. Dyktig. Kreativ. Med John Andre får du en fotograf med stor yrkestolthet og som er lett å forholde seg til. Han stiller godt forberedt, fanger øyeblikket og tar seg god tid til etterarbeid for å sikre et godt resultat. Vi brukte John Andre til et høstbryllup i Trondheim, og kunne ikke vært mer fornøyd. Bankers:-)

avatar
Hanne & Johan (2018)

Vi valgte John Andre i PHOKUS som vår bryllupsfotograf basert på de bildene han hadde tatt tidligere, og vi er veldig fornøyde med valget! Han møtte oss i forkant for å snakke om hvordan vi ønsket hans rolle skulle være, og hvilke type bilder vi ønsket oss.

Han la alt til rette for at vi skulle få tatt de bildene vi ønsket. Han er kreativ, meget profesjonell, tar nydelige øyeblikksbilder og fantastiske bilder fra location. Vi har fått mye skryt for bildene våre og vi vil varmt anbefale PHOKUS til andre som ønsker litt annerledes, kreative og nydelige bilder fra sin spesielle dag!

avatar
Kristin (brud 2018)

Bildet vårt henger så fint på veggen. Det ble kjempebra med den rammen!! Du hadde helt rett! Tusen takk for vel utført jobb!! Takket være deg har vi så utrolig mange fine minner å se tilbake på fra bryllupet!

Har fått VELDIG mange komplement fra andre for både det bildet, andre bilder fra samlingen og ikke minst takkekortet!! De beundrer deg for kreativiteten din og nyskapningen! Har både fått utsagn som “Når gubben kommentere et takkekort, da ER det fint!”

Og “Det er det fineste takkekortet jeg har sett!” Har gjentatt seg. Så ta det til deg!

Marit & Lars Andreas (brudepar)

Bildene er fabelaktig flotte. Tusen takk for at du har klart å fange disse minnene for oss!

Veronica & Jon (brudepar)

Så utrolig fine bilder! Vi er kjempefornøyd Veldig veldig fine.

Janne & Jacob (brudepar)

This is the first image of yours that I have seen. It is disturbing enough that it caused me to look at your entire portfolio. You obviously have learned the craftsmanship of photography; it clearly shows in your work. So I must assume that you were fully aware that the compositional placement here of the figure, dead center, is a static place where meaning and intent becomes confusing. That viewer confusion seems to be a tool you are using throughout your portfolio, but in different ways. I do not know whether you are photography’s equivalent to Salvador Dali or a crazed Van Gogh or something else. It is clear that your images require the skills of an advanced reviewer to analyze your art. I shall look forward to seeing more of your work in the future, although I do not know whether I will understand it.

Jerry

Helt utrolig fine bilder – vi kunne ikke fått bedre minner fra bryllupsdagen! Det er det beste komplimentet jeg kan gi deg, så det må du ta til deg. Detta gjør du godt:-)

Trine (brud)

Kunne ikke blitt mere fornøyd. John Andre er og blir knall god på bilder og ikke minst på oppfølging. Vi følte oss kjempe trygge og fikk bilder deretter. Har fått masse kommentarer på bildene våre. Et minne for livet! Tusen takk!

Siri (brud)

Du tar fantastiske bilder! 🙂 De av jon ole er noe helt for seg selv. Virkelig!

Carina

Du tar pusten fra meg med bildene dine. Nydelige!

Linda E.

Bildene dine er fantastiske!

Karen

Må bare skryte av hvor utrulig bra bilder du tar 🙂 Skal si du er virkelig talentfull. Om jeg engang i fremtiden trenger en fotograf i vet jeg hvem jeg skal ringe;-)

Silje

FANTASTISK ARBEID!!! NYDELIG!

Christine

Snygga kort du tog på min systerdotter Siri i Bröllopet. Gillar dom skarpt

Turid