PHOKUS

Tilbud bryllupsfotograf 2025

Bryllupsfotografering
p o r t f o l i o
f.a.q 
prisliste bryllupsfotograf
beskrivelse av pakker for fotografering
bryllupsdagen – bilder fra dagen
bryllupstips og råd

Bryllupsfotograf Trondheim / Trøndelag / Møre og Romsdal

Skal dere gifte dere i 2024 eller 2025? Ta kontakt med en erfaren og mangfoldig bryllupsfotograf i Trondheim med mål om å fange øyeblikkene som får frem det beste i menneskene!

Stil og pakker

Enten dere ønsker tradisjonelle bilder eller bilder med en kreativ twist, vil jeg gjøre mitt aller beste som fotograf for å imøtekomme deres ønsker.
Fotograferingen er personlig, og skjer i samsvar med ønskene deres, og mine råd, slik at dere får en skreddersydd pakke som dekker deres behov.
Se gjerne litt HER om dagen og fotografering!

PHOKUS gjør halvdagsfoto og heldagsfotografering, samt andre muligheter som kan tilpasses.
Målet er at ingen bryllupsfotografering er lik! Ikke minst skal opplevelsen være meget god, og utgjøre en helhet for den store dagen.
Noen ønsker fotografering i naturomgivelser, mens andre foretrekker et mer moderne preg. Sammen finner vi et egnet sted som gir de beste resultatene for nettopp dere

Jeg setter av ca 2 timer til selve fotograferingen, avhengig av omfang og ønsker, samt logistikk i forhold til tidsskjema.
For de som lurer: Ja, jeg drar utenfor Trondheimsområdet, og dekker de fleste steder i Norge – og reisekostnadene skal ikke være ut av proporsjon!

Stylingen, forberedelser og vielsen, er flotte supplement i tillegg til en spesiell fotografering på location, og jeg stiller opp hele dagen hvis ønskelig, noe som gir en helhetlig gjengivelse av en fortryllende dag!

Uavhengig av hva slags fotografering dere ønsker, begynner alt med et møte mellom dere og meg for å kartlegge videre gang.

Høyoppløselige filer på minnepenn

I etterkant vil jeg lage en god mengde lavoppløselige bilder, i versjoner av sorthvitt og farger hvis ønskelig, som blir sendt via filoverføring og lagres på minnepenn.
Hvis ikke annet er avtalt vil jeg også sende de høyoppløselige bildene på minnepenn. Disse bildene er nøye og ferdig redigert, som er en viktig del av prosessen for å optimalisere bildene deres!

En video fra 2018, hvor PHOKUS er i gang med bryllupsfotografering i Trondheim, med litt hjelp av pyroteknikk (røykgranat)


Mikrobryllup
er en stigende trend og jeg kan tilpasse fotografering til dere også! Det motsatte er elopement, noe PHOKUS alltid finner gode løsninger i forhold til!

Fullstendig reservasjon av bryllupsfotograf i Trondheim gjelder først når reservasjonsgebyr (50% av totalsum) er betalt.

Proff. Dyktig. Kreativ. Med John Andre får du en fotograf med stor yrkesstolthet og som er lett å forholde seg til. Han stiller godt forberedt, fanger øyeblikket og tar seg god tid til etterarbeid for å sikre et godt resultat. Vi brukte John Andre til et høstbryllup i Trondheim, og kunne ikke vært mer fornøyd. Bankers:-)

avatar
Hanne & Johan

Brudepar

 

Vi booket John Andre til vårt sommer bryllup. Wow for noen magiske bilder. En svært dyktige og kreativ fotograf som virkelig kan jobben sin! Det jeg angrer mest på er at vi ikke booket han hele dagen. Veldig god kommunikasjon før og etter bryllupet. Svarer raskt på mail og tlf. Meget behagelig fotograf som passet oss perfekt. Så tusen takk for de fine bildene ❤ vi anbefaler han på det sterkeste

avatar
Cindy & Øyvind

Brudepar 2022