PHOKUS

2024

02/01/2024

Godt nytt år 2024!! Ja, i år vil jeg “tilbake” til slike overskrifter!

Jeg håper året som er i gang byr på mye glede og mange fotograferinger! 2023 var et aktivt år som bryllupsfotograf i Trondheim og andre steder, samt noen konfirmanter. Ellers var det lite prosjekter på eget initiativ. Dette håper jeg kan forandre seg neste år… det har vært langt flere bilder fra året som var, men her er noen veldig få glimt fra året:

Øvrige bilder finnes i diverse kategorier i portfoliofanen og i blogen.

I løpet av det siste året har jeg nedprioritert prosjekter, men jeg ønsker i 2024 å fokusere på å gjennomføre noen av de ideene jeg har tenkt på i lang tid. Selv om jeg brenner for bryllupsfotografering og ser frem til bryllup i 2024, tror jeg egne prosjekter utvikler evnen til bedre bryllupsfoto også. Som nevnt tidligere har jeg også ambisjoner om comeback i konkurransesammenheng fremover og da blir prosjekter, så vel som bryllup, viktig!

Hva har jeg lyst til? Foruten fullbooket kalender for bryllup, ser jeg frem til å gjøre flere fashion- og kunstprojsekter, dans, teater, eller “bare” fine portretter. Jeg ønsker å videreutvikle meg mer og forsøke nye ting. Man blir aldri utlært som fotograf, så det er fortsatt uante muligheter.

Forresten, skal dere gifte dere i 2024 eller 2025 ta gjerne kontakt for ledige datoer!

Følg meg gjerne på INSTAGRAM: @PHOKUS.NO