PHOKUS

Ledige datoer for bryllupsfotograf 2024

12/04/2024
heldagsfotografering

Ettersom booking av bryllupsfotograf 2024 er i gang, her er ledige datoer for bryllupsfotograf 2024 så langt! Er du ekstra tidlig ute, er 2025 åpen med kampanje.

 • 4. mai
 • 18. mai
 • 25. mai
 • 1. juni
 • 8. juni
 • 15. juni
 • 13. juli

 • 20. juli
 • 17. august
 • 24. august
 • 31. august
 • 14. september
 • 21. september
 • 28. september

I tillegg er det ingen bookinger frem til mai (TILBUD), heller ikke etter september (TILBUD). De fleste fredager er også så langt ledig (10% rabatt på fredagsbryllup). Erfaringsmessig er det en del som booker ledige datoer for bryllupsfotograf rett på nyåret så ta gjerne kontakt dersom dere trenger fotograf til den store dagen, eller har spørsmål jeg kanskje kan bistå i forhold til.

Som nevnt, ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål! Jeg gleder meg til bryllupssesongen 2024 (og 2025). For bryllup i 2025 gjelder disse vilkårene fortsatt, og frem til 1. juni/etter 1. oktober! Selv om jeg gjør mye forskjellig innen foto, er bryllupsfotografering min lidenskap og jeg ønsker å legge sjela i deres store dag. På siden min finner dere en god del informasjon, og det er viktig at dere finner fotografen som passer dere, enten det er meg eller noen andre. Gjør research :-). Det er ikke nok bare å like bildene, men kommunikasjon og kjemi er en særdeles viktig del på dagen

Velkommen!
INSTAGRAM @PHOKUS.NO