PHOKUS

Fotograf PHOKUS

Jeg har alltid elsket visuelle opplevelser og eid ulike kameraer. Men det var ikke før i 2007 at ting endret seg, da jeg tok et avbrekk fra min opprinnelige jobb, og begynte som fotograf i Studio G på Heimdal. Etter 2 verdifulle år der, valgte jeg å gå mine egne veier, og etablerte PHOKUS. Siden da har jeg forsøkt å utvikle meg selv innen ulike genre, og har en stor lidenskap for fotografi, og fotografert mange bryllup i og utenfor Trondheim samt mange andre oppdrag, blant annet innen reklame, samt gjennomført kurs og workshops.

Kort tid etter min satsing på fotografi vant jeg 3. plass i NFF Landskonkurranse, og etter dette har det gått slag i slag med inspirasjon til utvikling!

PHOKUS er stolt av mange premieringer fra nasjonale og internasjonale konkurranser, og er spesialisert innen bryllup, reklame og portrett.

Øyeblikk kan være kraftfulle og magiske. For å kunne fange disse øyeblikkene, er et sterkt fokus helt nødvendig, og ikke bare i kamera, men like stor grad i vår tenkemåte og bevissthet.

Vi må strekke oss og fange de detaljene som teller, og hva jeg virkelig ønsker å presentere handler mye om nettopp dette.

Fotograf PHOKUS i Trondheim er bestemt på å få dette frem i alle!
Fotografering handler for min del i stor grad om kommunikasjon. Les gjerne mer om meg HER!

Kunder
Nordland Teater
NTNU
City Lade/Headspin
AMFI,
…og mange fornøyde brudepar 🙂

 

address:
Tiller-ringen 143, 7091 Tiller
phone: