PHOKUS

Bryllupsfotografering – pakker med beskrivelse

Etter mange års erfaring har jeg forsøkt å tydeliggjøre PHOKUS sine tjenester i fire pakker for bryllupsfotografering.
Felles for alle er et innledende planleggingsmøte noen måneder før vielsen, når tidsskjema er noenlunde på plass og detaljene kan spikres. I et slikt møte går vi igjennom deres ønsker og refleksjoner, og dere har sikkert mange spørsmål til meg. Ikke minst betyr møtepunktet at isen brytes litt, slik at første treffpunkt ikke blir å stirre inn i en kameralinse. Jeg kommer gjerne med råd og veiledning, og vi finner en (eller flere) locations utfra ønsker og muligheter.

Felles er også at alle pakkene inkluderer det jeg kaller høyoppløselige filer. Dette betyr at dere som kunde har muligheten til å produsere takkekort, album og forstørrelser selv, uten å forplikte dere til fotografens lab (og priser deretter). Filene er bearbeidet og optimalisert. I tillegg leverer jeg lavoppløselige bilder, som er egnet og ferdigstilt for bruk i sosiale medier og lignende.
Ingen øvre grense i forhold til antall bilder i etterkant!
Jeg har også samlet en del vanlige spørsmål med mine svar HER. Ta gjerne kontakt ved flere spørsmål!
Tilbake til prisliste for pakkene
PORTFOLIO

Fotografering etter vielse

MINIMUM

Dersom dere kun ønsker fotografering etter vielse (som regel) er dette pakken for dere! Jeg møter dere på en location vi har avtalt i forkant (planleggingsmøte), og gjennomfører en fotografering på ca 1 1/2 – 2 timer, før dere drar videre til selskap, eller tar en liten pause for dere selv!

Vielse og fotografering

MEDIUM

I tillegg til fotografering som angitt i “minimum”, følger jeg dere under vielsen. Vanligvis møter jeg opp 1/2 time i forkant av vielsen for å fange litt av stemningen og den sannsynlige nervøsiteten som brudgommen/bruden går med, før jeg møter bruden på utsiden like før det store øyeblikket. Videre følger jeg dokumentarisk opp det som skjer, og prøver samtidig å være så usynlig som mulig!

Styling, vielse og fotografering

PREMIUM I/II

Som i “medium”, men i tillegg er det mange som ønsker dokumentasjon av stylingen og spenningen som rører seg på den store dagen. Dette medfører et godt supplement som gjør at de som er tilstede kan fokusere på seg selv og hverandre, mens dokumentasjonen går sin gang fra min side. Inntil ca 7 t.
II) Ønsker dere å dekke selskapet fremfor styling er dette mulig. Omfanget blir da større tidsmessig (inntil ca 9 t), og kostnad normalt pluss kr 2000,-.

Heldagsfotografering

MAXIMUM

Denne pakken kan gjerne oversettes til heldagsfotografering, da den i tillegg til “premium” også dekker deler av eller hele selskapet/festen, avhengig av hva som er ønskelig og hvordan tidsskjema ser ut på dagen. Inntil ca 12t. Ønsker dere full dokumentasjon av dagen og en rød tråd, er dette pakken for dere! PHOKUS blir også gjerne med på destinasjonsfotografering utenlands.

bryllupsfotograf trondheim