PHOKUS

Bryllupsfotograf 2025

30/01/2024
bryllupsbilder

Spørsmål om ledige datoer for bryllupsfotograf 2025 har begynt å komme inn, så da er det på tide med et tidlig EarlyBird tilbud! Variasjonene i ulike sesonger er stor, noen ganger booker par tidlig for bryllup, andre ganger sent. For å sikre at det skal bli slik dere har tenkt er det lurt å være tidlig ute. Både fotografer og selskapslokaler blir gjerne tidlig opptatt på de mest populære datoer. Tilbudet mitt er som følger:

Minimum-Medium: 10%
Premium-maximum: 15%

Alle pakkene inkluderer ferdig redigerte høyoppløselige filer!
Merk henvendelsen “EARLYBIRD25” i kontaktfeltet

Skal dere gifte dere i 2025? Benytt dere gjerne av kampanjen for bryllupsfotograf 2025. Ta kontakt med en erfaren og mangfoldig bryllupsfotograf i Trondheim med mål om å fange øyeblikkene som får frem det beste i menneskene! Erfaringsmessig vil datoer i perioden juni-august bli raskt booket. Tilbudet varer ut juni august 2024!

Enten dere ønsker tradisjonelle bilder eller bilder med en kreativ twist, vil jeg gjøre mitt aller beste som fotograf for å imøtekomme deres ønsker.
Fotograferingen er personlig, og skjer i samsvar med ønskene deres, og mine råd, slik at dere får en skreddersydd pakke som dekker deres behov. Målet er at ingen bryllupsfotografering er lik! Ikke minst skal opplevelsen være meget god, og utgjøre en helhet for den store dagen.
Noen ønsker fotografering og bryllupsbilder i naturomgivelser. Andre foretrekker et mer moderne preg. Sammen finner vi et egnet sted som gir de beste resultatene for nettopp dere!
PHOKUS tar på seg oppdrag som bryllupsfotograf 2025 i Trøndelag, Møre og Romsdal, samt andre deler av Norge!
Her er forøvrig noen tips of råd på veien.

PHOTO: PHOKUS.NO //Instagram: @phokus.no