PHOKUS

Bryllupsfotograf på TikTok

23/01/2024
bryllupsfotograf på tiktok

Å være bryllupsfotograf på TikTok er noe nytt for meg… Jeg har forsøkt å legge ut noen videoer tidligere, men uten å helt forstå hvilken nytte det skal ha. Instagram har vært min foretrukne plattform for å vise frem hva man jobber med, og formidle historier. Likevel virker det som om Instagram har endret helt mulighetsbilde for markedsføring og formidlingsplattform. Hva hjelper det å beskrive følelser og historier hvis ingen likevel engang ser det?

Derfor har jeg gitt TikTok en ny sjanse, og om ikke annet blir det en ny læringsmulighet. Jeg kommer i bryllupssesongen 2024 til å forsøke mer videoopptak og “behind the scenes” for å belyse mer av hvordan jeg jobber, kommuniserer og får frem noen kreative løsninger. Det blir sikkert noen utfordringer med å være bryllupsfotograf på TikTok, og må jo først og fremst få noen til å filme!

https://www.tiktok.com/@phokusfotograf/video/7326903407388806432
Bryllupsfotograf i aksjon

Følg meg gjerne på TIKTOK og forhåpentligvis får jeg filmet en del fra bryllup i 2024, samt andre prosjekter jeg måtte finne på i året som kommer! Samtidig kommer jeg til å fortsette med Instagram så lenge jeg synes det er interessant nok… Følg meg gjerne på begge plattformer!
PS! Husk at dersom du trenger bryllupsfotograf i Trondheim, Møre og Romsdal eller andre steder i Norge i 2024 og 2025, ta kontakt!!

Fotograf i Trondheim John Andre Aasen – PHOKUS

2024 Previous post 2024