PHOKUS

Kampanje tilbud bryllup 2023 og 2024

05/09/2022
bryllupsfotograf

PHOKUS har kampanje tilbud bryllup! Tiden har kommet for kampanje for booking av bryllupsfotografering i 2023 og 2024! Bookingen er i full gang allerede, men fortsatt noen datoer ledig… Frem til 1. november 2022 har PHOKUS følgende kampanjetilbud for bryllup og fotograf 2023 og 2024:

Minimum-Medium: 10%
Premium-maximum: 15%

Alle pakkene inkluderer ferdig redigerte høyoppløselige filer!
Merk henvendelsen “EARLYBIRD2324” i kontaktfeltet

Skal dere gifte dere i 2023/2024? Benytt dere gjerne av kampanjetilbud bryllup, og ta kontakt med en erfaren og mangfoldig bryllupsfotograf i Trondheim med mål om å fange øyeblikkene som får frem det beste i menneskene! Erfaringsmessig vil datoer i perioden juni-august bli raskt booket. Tilbudet varer ut oktober 2022!

Enten dere ønsker tradisjonelle bilder eller bilder med en kreativ twist, vil jeg gjøre mitt aller beste som fotograf for å imøtekomme deres ønsker.
Fotograferingen er personlig, og skjer i samsvar med ønskene deres, og mine råd, slik at dere får en skreddersydd pakke som dekker deres behov. Målet er at ingen bryllupsfotografering er lik! Ikke minst skal opplevelsen være meget god, og utgjøre en helhet for den store dagen.
Noen ønsker fotografering i naturomgivelser. Andre foretrekker et mer moderne preg. Sammen finner vi et egnet sted som gir de beste resultatene for nettopp dere!

www.phokus.no – Fotograf John Andre Aasen PHOKUS – Trondheim / INSTAGRAM