PHOKUS

NTNU

26/07/2015


I det siste har jeg brukt mye tid på å ferdigstille arbeid for NTNU. Oppdraget gikk ut på å skape 5 bilder, som skal representere fokusområdene til NTNU: Health, Sustainability, Energy and Ocean).Det femte bildet er et gruppebilde av de 5 sammen. Ideen er barn som kler seg opp i hjemmelagde superhelt kostymer, utstyr de kunne ha funnet selv og ikke high tech utstyr. Til dette hentet jeg inn venn og stylist Vidar Graven som en naturlig styling ressurs. Med evner i sying og kreativitet fant han gode løsninger for å ferdigstille klærne.
Modellene er utvalgt fra ulike kilder.

“Energy Girl” er (min) Isabella på 6 år. “Sustainability Boy” er Odin, en gutt jeg har samarbeidet med tidligere for City Lade. “Ocean Boy” er sønnen til en tidligere leder – som hadde den mest krevende modelljobben. Han hoppet uttallige ganger på min trampoline i hagen i drittvær. “Health Girl(s)” er datter av en venns venn og den voksne damen er noen jeg fant via Facebook. Da jeg ringte henne og beskrev oppdraget, lo hun og svarte umiddelbart JA. Sporty chick!
Prosessen har vært utrolig vanskelig til tider, og håper NTNU er fornøyd med resultatet! For min egen del har det vært en utrolig læringsprosess. Og en av mine favoritter “KickAss Rescue Chick” ble et post-product for min del :-).

PHOTOS PHOKUS.NO / Instagram @phokus.no