Hvordan booker vi deg til bryllupet vårt?

Skal dere gifte dere i 2022 eller 2023? Dere kan enten kontakte din bryllupsfotograf i Trondheim her via et kontaktskjema.
Forøvrig, via min Facebookside, Instagram eller sende meg mail, hvor dere forteller litt om hva dere ønsker! Det er også mulig å kontakte meg pr telefon. Velkommen til PHOKUS!

Når må vi betale?
Et reservasjonsgebyr på 50% av totalsummen innbetales når avtalen inngås. Ofte er det mange forespørsler om booking på samme dato, og det er derfor kjedelig å avslå disse, dersom det kommer en avlysning like etter. Dette beløpet er i utgangspunktet ikke refunderbart dersom dere må kansellere. Videre sender jeg faktura på restbeløp med forfall 1 uke før bryllupet deres.

Hva får vi etter bryllupet?
Dette avhenger av hvilken løsning dere har valgt. Felles er at jeg så raskt som mulig, noen ganger samme dag, produserer smakebiter som oversendes pr mail. Etter bryllupsdagen bruker jeg tid på å sortere og velge ut en god mengde bilder som redigeres. Jeg bruker mye tid på redigeringsprosessen for at bildene skal bli så fine som mulig.
Ved pakke inklusive høyoppløselige filer, oversendes disse innen 4 uker pr filemail eller lignende filsendingsprogram. Ved pakke uten, oversendes lavoppløselige filer, og avtaler gjerne en time til gjennomgang i etterkant om ønskelig.

Hva gjør vi dersom det regner?
Er det en ting vi ikke styrer, er det været, og dette går vi igjennom på planleggingsmøtet. Her legger vi en back-up plan dersom det blir skikkelig uvær, med tanke på alternative locations. Likevel skal det mye vær til for at opprinnelig location ikke opprettholdes. Men igjen, dette i dialog med dere, da det er mange hensyn å ta selvsagt. Mye løses med fine paraplyer, reserveskotøy og fleksibel innstilling!

Tar du oppdrag bare i Trondheim?
Neida, jeg har fotografert mange bryllup rundt om i Trøndelag (og omegn), i Stjørdal, Soknedal, Melhus, Kvikne og Røros eksempelvis. Jeg synes det er superspennende å reise til nye steder og locations.

Kan vi oppgradere til en større pakke dersom vi har ombestemt oss?
Dette er alltid en mulighet! Dagen er deres uansett.

Hva om vi må utsette bryllupet?
Dersom dere av ulike årsaker ønsker eller må utsette bryllupet, sjekk først om jeg har ledig på den alternative dato. Reservasjonsgebyr refunderes ikke.

Hvor lang erfaring har du som bryllupsfotograf?
​Jeg har i større eller mindre grad gjennomført en rekke bryllupsfotograferinger hver sommer siden 2007, på mange ulike locations og med en mengde forskjellige typer mennesker! Å være bryllupsfotograf handler like mye om kommunikasjon som teknikk, noe jeg forsøker å legge mye vekt på i kontakten med dere.

Skal vi beregne mat til deg?
Ved heldagsfotografering setter jeg stor pris på dette selvsagt, og omstendighetene rundt dette blir vi enige om i planleggingsmøtet.

Kan vi møtes i forkant av bryllupet?
Det er ikke et spørsmål om vi kan, men jeg ser det mer eller mindre som en forutsetning. Dersom det er store avstander er det ingen problem å kommunisere via digitale hjelpemidler, men et personlig møte er å foretrekke for å ha et ansikt å forholde seg til, gjensidig.

Kan vi bestille forstørrelser og takkekort hos deg?
Selvsagt! Med lang erfaring med diverse profesjonelle laber i Norge, har jeg valgt ut de som gjengir mine preferanser til det ypperste. Dersom man velger pakker inklusiv høyoppløselige filer får dere 50% rabatt på forstørrelser. Takkekort jeg produserer er dessverre omtrent kostpris så de er det kun 20% rabatt på i den sammenhengen.


Flere spørsmål? Ikke nøl med å ta KONTAKT!