PHOKUS

Bryllupsfotografering på Singsås

11/06/2024
Bryllupsfotografering på Singsås

11. mai var årets første bryllupsfotografering på Singsås. Gratulerer så mye til Monica og Steinar, som giftet seg i Singsås kirke. Som “vanlig” hersket det noe usikkerhet om værforhold, men det løste seg meget godt. Det lille duskregnet som falt var ingen problem…

Vielsen foregikk i Singsås kirke, en vakker kirke på landsbygda med relativt god plass til å beve seg rundt. I forkant hadde vi avtalt fotografering ved elva dersom det lot seg gjøre, men den var for stor. Derfor gikk turen til nærliggende gårdstun, som egnet seg fint til fotografering av de nygifte! Selv om det er en lang dag for barna, viste de gode samarbeidsevner og fikk vært med på en del bilder. Her er noen glimt fra dagen, da jeg var med på vielse og selve bryllupsfotograferinga:

Det var forøvrig et flott gjensyn med Singsås, et sted jeg har vært et par ganger før i anledning bryllupsfotografering. Håper jo selvsagt på å kunne returnere til denne bygda og nærliggende igjen!
Årets første bryllupsfotografering på Singsås er gjennomført, og jeg gleder meg til det fra slutten av juni er fortløpende lørdager gjennom sommeren med bryllup!
PS! Minner om at kampanje tilbud for bryllupsfotografering 2025 gjelder ut juni 2024

PHOTOS: www.phokus.no // Instagram: PHOKUS.NO