PHOKUS

EARLYBIRD bryllup 2022 og 2023

01/09/2021

Booking for bryllup i 2022 og 2023 har startet og i den sammenheng lanserer PHOKUS kampanje for fotografering! Frem til 1. november 2021 har PHOKUS følgende tilbud for bryllupsfotografering 2022 og 2023:

Minimum: 10%
Medium-maximum: 15%

Alle pakkene inkluderer ferdig redigerte høyoppløselige filer!
Merk henvendelsen “EARLYBIRD22” i kontaktfeltet

Øvrig informasjon om pakkene kan du lese HER!
Se også mer om PHOKUS på INSTAGRAM

Skal dere gifte dere i 2022/2023? Benytt dere gjerne av bryllup kampanje, og ta kontakt med en erfaren og mangfoldig bryllupsfotograf i Trondheim med mål om å fange øyeblikkene som får frem det beste i menneskene!

Enten dere ønsker tradisjonelle bilder eller bilder med en kreativ twist, vil jeg gjøre mitt aller beste som fotograf for å imøtekomme deres ønsker.
Fotograferingen er personlig, og skjer i samsvar med ønskene deres, og mine råd, slik at dere får en skreddersydd pakke som dekker deres behov. Målet er at ingen bryllupsfotografering er lik! Ikke minst skal opplevelsen være meget god, og utgjøre en helhet for den store dagen.
Noen ønsker fotografering i naturomgivelser. Andre foretrekker et mer moderne preg. Sammen finner vi et egnet sted som gir de beste resultatene for nettopp dere!

www.phokus.no – Fotograf John Andre Aasen PHOKUS – Trondheim

Previous post Bryllup i Soknedal