Bryllup

p o r t f o l i o
f.a.q

Kampanje: EARLYBIRD for 2020 20% rabatt på pakker inkl HQ filer!

Enten dere ønsker tradisjonelle bilder eller bilder med en kreativ twist, vil jeg gjøre mitt aller beste for å imøtekomme deres ønsker.
Fotograferingen er personlig, og skjer i samsvar med ønskene deres, og mine råd, slik at dere får en skreddersydd pakke som dekker deres behov. Målet er at ingen bryllupsfotografering er lik! Og ikke minst at opplevelsen skal være meget god, og utgjøre en helhet for den store dagen.
Noen ønsker fotografering i naturomgivelser, mens andre foretrekker et mer moderne preg. Sammen finner vi et egnet sted som gir de beste resultatene for nettopp dere.
Jeg setter av 1 til 1 1/2 time til fotograferingen, avhengig av omfang og ønsker.
For de som lurer: Ja, jeg drar utenfor Trondheimsområdet, og dekker de fleste steder i Norge – og reisekostnadene skal ikke være ut av proporsjon!

Stylingen, forberedelser og vielsen, kan være flotte supplement i tillegg til en spesiell fotografering på location, og jeg stiller opp hele dagen hvis ønskelig, noe som gir en helhetlig gjengivelse av en fortryllende dag!

Uavhengig av hva slags fotografering dere ønsker, begynner alt med et møte mellom dere og meg for å kartlegge videre gang.
I etterkant vil jeg lage en god mengde lavoppløselige/vannmerkede bilder, i versjoner av sorthvitt og farger hvis ønskelig, som blir sendt via filoverføring.
Når dere har brukt litt tid på å kikke igjennom utvalget møtes vi for å gå igjennom bildene, og velge bilder til album, takkekort og forstørrelser.

Tillegg for høyoppløslige filer til fri bruk (hvis ikke bestilt som pakke):
Fra Maximum: kr 13.000,-
Fra Medium/Premium: kr 12.000,- 
Fra Minimum: kr 9000,-

En video fra 2018, hvor PHOKUS er i gang med bryllupsfotografering i Trondheim, med litt hjelp av pyroteknikk (røykgranat)


Noen gode råd – ta en titt

NB! “Minimum” kan i hovedsak kun bookes etter 1. mars samme år som bryllupet.
Fullstendig reservasjon av fotograf gjelder først når reservasjonsgebyr (50% av totalsum) er betalt.

Siste bilder

Kontakt og linker

Telefon +47 92887250
Website: http://www.phokus.no
Email: kontakt@phokus.no
Org. nr: 987270098MVA

Copyright

All photographs on this page is copyrighted to PHOKUS / John Andre Aasen, and should not be distributed or used without written permission.