Fotograf i Trondheim – PHOKUS

Fotograf i Trondheim

John Andre Aasen

Jeg har alltid elsket visuelle opplevelser, og eid ulike kameraer. Men det var ikke før i 2007 at ting endret seg, da jeg tok et avbrekk fra min opprinnelige jobb, og begynte som fotograf i Studio G. Etter 2 verdifulle år der, valgte jeg å gå mine egne veier, og etablerte PHOKUS. Siden da har jeg forsøkt å utvikle meg selv innen ulike genre, og har fortsatt en stor lidenskap for fotografi.

Jeg fotograferer hovedsakelig digitalt, og bearbeider bildene etter mål og hensikt i etterkant. Av og til tar jeg med meg min analoge Holga på tur, men stort sett for byliv, spontanportrett og kreative øyeblikk som oppstår.

Øyeblikk kan være kraftfulle og magiske. For å kunne fange disse øyeblikkene, er et sterkt fokus helt nødvendig, og ikke bare i kamera, men like stor grad i vår tenkemåte og bevissthet. Vi må strekke oss og fange de detaljene som teller, og hva jeg virkelig ønsker å presentere handler mye om nettopp dette.
Jeg er bestemt på å få dette frem i alle!
PHOKUS er stolt av mange premieringer fra nasjonale og internasjonale konkurranser, og er spesialisert innen bryllup, reklame og portrett.E-mail: kontakt@phokus.no
Mobil: +4792887250

Kontakt og linker

Telefon +47 92887250
Website: http://www.phokus.no
Email: kontakt@phokus.no
Org. nr: 987270098MVA

Copyright

All photographs on this page is copyrighted to PHOKUS / John Andre Aasen, and should not be distributed or used without written permission.