PHOKUS

Vinterbryllup i Trondheim

27/02/2023
vinterbryllup

Planlegging av vinterbryllup i Trondheim og Trøndelag er en krevende øvelse, da med tanke på været! I ukene og dagene forut for denne lørdagen har jeg fulgt nøye med værmeldinger. Kun noen dager før bryllupet så det ut til å skulle bli regn og slafs, i beste fall. Likevel viste Trondheim seg fra sin beste side denne lørdagen, da det faktisk ikke kunne blitt bedre… Paret hadde ønsket seg vinterbryllup, med nysnø og litt sol. Og nettopp det ble det!
Noe som også er vanskelig å planlegge for er opplevelsen av kulde, for det er ikke bare bare å vandre rundt i brudekjoler i snøen på vinter. Julie og Ida viste stor iver og var veldig sporty som sprang rundt i snøen, med og uten røykgranat! Kaldt, men herlig med første bryllup i 2023. Noe grønt kom dessverre i kontakt med brudekjole, men det var kortvarig misnøye:-)
Gratulerer med dagen og takk for at jeg fikk være en del av den! Her er noen få, raske glimt fra deler av fotograferinga og bryllupsbilder i Trondheim.

Selve feiringa foregikk på flotte Lerflaten Gård, hvor vi også rakk noen raske bilder. Til tross for kulde har jeg begynt å nyte vinterbryllup i Trondheim.
Fotograf PHOKUS – Instagram: PHOKUS.NO