p o r t f o l i o
f.a.q 
prisliste bryllup
beskrivelse av pakker for fotografering
bryllupsdagen – bilder fra dagen

Bryllupsfotograf Trondheim
Skal dere gifte dere i 2023/2024? Ta kontakt med en erfaren og mangfoldig bryllupsfotograf i Trondheim med mål om å fange øyeblikkene som får frem det beste i menneskene!

Enten dere ønsker tradisjonelle bilder eller bilder med en kreativ twist, vil jeg gjøre mitt aller beste som fotograf for å imøtekomme deres ønsker.
Fotograferingen er personlig, og skjer i samsvar med ønskene deres, og mine råd, slik at dere får en skreddersydd pakke som dekker deres behov.

Målet er at ingen bryllupsfotografering er lik! Ikke minst skal opplevelsen være meget god, og utgjøre en helhet for den store dagen.
Noen ønsker fotografering i naturomgivelser, mens andre foretrekker et mer moderne preg. Sammen finner vi et egnet sted som gir de beste resultatene for nettopp dere

Jeg setter av ca 2 timer til fotograferingen, avhengig av omfang og ønsker, samt logistikk i forhold til tidsskjema.
For de som lurer: Ja, jeg drar utenfor Trondheimsområdet, og dekker de fleste steder i Norge – og reisekostnadene skal ikke være ut av proporsjon!

Stylingen, forberedelser og vielsen, er flotte supplement i tillegg til en spesiell fotografering på location, og jeg stiller opp hele dagen hvis ønskelig, noe som gir en helhetlig gjengivelse av en fortryllende dag!

Uavhengig av hva slags fotografering dere ønsker, begynner alt med et møte mellom dere og meg for å kartlegge videre gang.

I etterkant vil jeg lage en god mengde lavoppløselige bilder, i versjoner av sorthvitt og farger hvis ønskelig, som blir sendt via filoverføring eller lagres på minnepenn.
Hvis ikke annet er avtalt vil jeg også sende de høyoppløselige bildene via filoverføring. Disse bildene er nøye og ferdig redigert, som er en viktig del av prosessen for å optimalisere bildene deres!

 

En video fra 2018, hvor PHOKUS er i gang med bryllupsfotografering i Trondheim, med litt hjelp av pyroteknikk (røykgranat)


Mikrobryllup er en stigende trend og jeg kan tilpasse fotografering til dere også! 

Fullstendig reservasjon av bryllupsfotograf i Trondheim gjelder først når reservasjonsgebyr (50% av totalsum) er betalt.

Proff. Dyktig. Kreativ. Med John Andre får du en fotograf med stor yrkestolthet og som er lett å forholde seg til. Han stiller godt forberedt, fanger øyeblikket og tar seg god tid til etterarbeid for å sikre et godt resultat. Vi brukte John Andre til et høstbryllup i Trondheim, og kunne ikke vært mer fornøyd. Bankers:-)

avatar
Hanne & Johan

Brudepar

Vi valgte John Andre i PHOKUS som vår bryllupsfotograf basert på de bildene han hadde tatt tidligere, og vi er veldig fornøyde med valget! Han møtte oss i forkant for å snakke om hvordan vi ønsket hans rolle skulle være, og hvilke type bilder vi ønsket oss. Han la alt til rette for at vi skulle få tatt de bildene vi ønsket. Han er kreativ, meget profesjonell, tar nydelige øyeblikksbilder og fantastiske bilder fra location. Vi har fått mye skryt for bildene våre og vi vil varmt anbefale PHOKUS til andre som ønsker litt annerledes, kreative og nydelige bilder fra sin spesielle dag!

avatar
Kristin

Brud 2018