PHOKUS

Sommertilbud bryllup 2024

26/05/2023
bryllupsfotograf trondheim

PHOKUS har sommertilbud bryllup! Tiden har kommet for kampanje for booking av bryllupsfotografering i 2024! Bookingen er i full gang allerede, men fortsatt mange datoer ledig… Frem til 31. august 2023 har PHOKUS følgende kampanjetilbud/sommertilbud for bryllup og fotograf i 2024:

Minimum-Medium: 10%
Premium-maximum: 15%

Alle pakkene inkluderer ferdig redigerte høyoppløselige filer!
Merk henvendelsen “SOMMERTILBUD24” i kontaktfeltet

Skal dere gifte dere i 2024? Benytt dere gjerne av sommertilbud (kampanje) bryllup. Ta kontakt med en erfaren og mangfoldig bryllupsfotograf i Trondheim med mål om å fange øyeblikkene som får frem det beste i menneskene! Erfaringsmessig vil datoer i perioden juni-august bli raskt booket. Tilbudet varer ut august 2023!

Enten dere ønsker tradisjonelle bilder eller bilder med en kreativ twist, vil jeg gjøre mitt aller beste som fotograf for å imøtekomme deres ønsker.
Fotograferingen er personlig, og skjer i samsvar med ønskene deres, og mine råd, slik at dere får en skreddersydd pakke som dekker deres behov. Målet er at ingen bryllupsfotografering er lik! Ikke minst skal opplevelsen være meget god, og utgjøre en helhet for den store dagen.
Noen ønsker fotografering og bryllupsbilder i naturomgivelser. Andre foretrekker et mer moderne preg. Sammen finner vi et egnet sted som gir de beste resultatene for nettopp dere!
PHOKUS tar på seg oppdrag som bryllupsfotograf i Trøndelag, Møre og Romsdal, samt andre deler av Norge!

www.phokus.no – Fotograf John Andre Aasen PHOKUS – Trondheim / INSTAGRAM

Konfirmanter Next post Konfirmanter