PHOKUS

Laugskonkurransen 2015

08/09/2015


Flott! Jeg fikk 317 poeng i Laugskonkurransen for profesjonelle fotografer i Trøndelag (Norge)!!
Alle 4 bilder ble premiert; 3 hederlig omtale og 1 bronse. Her er bildene med en kort fortelling om hvordan de ble til!

Eyeliner
Eyeliner

Dette er Ingvild, en tidligere kollega, som våget seg ut i kaldt vann denne våren. Ideen, og utfordringen, var å få henne til å være helt rolig med øyet på linje med overflaten. Jeg er ingen mester på sorthvitt, men denne bare måtte bli slik! 

Kick-Ass Rescue Chick

KICKASS_RESCUE_chick

Min kjære Isabella, som egentlig var modell for en NTNU jobb her som “energy girl”. Dette er en spin-off fra prosjektet, da jeg likte det hjemmelagde superhelt kosstymet. Bakgrunnen er helikopterplattformen på St. Olavs hospital i Trondheim, fotografert med godvilje fra sykehuset.

Victorious
2_Victorious

En herlig bryllupsdag en måned før konkurransen, med Therese og Alex. Settingen var delvis planlagt, da vi hadde med mange flasker med såpebobler som ble delt ut til tilfeldig forbipasserende på Bakklandet i Trondheim. Som vanlig utviser Alex mye energi og følelser! Elsker dette bildet som også måtte bli sorthvitt

Inflight
inflight

Dette er fra noen år tilbake, og et bilde jeg har vurdert for konkurranse mange ganger tidligere. Modellen fra Trend modellbyrå  er stylet av Silje Denstad, en frisør i Trondheim. 

Hjertelig takk for støtte og håper på nye prosjekter til fremtidige konkurranser!! 

www.phokus.no

Therese & Alex Previous post Therese & Alex