PHOKUS

Bryllupsfotograf i Møre og Romsdal

09/07/2023
bryllup på Tingvoll

Jeg hadde nylig gleden av å være bryllupsfotograf i Møre og Romsdal, i Vilde og Paal sitt bryllup på Tingvoll. Selv om jeg stortrives med å fotografere lokalt, er det alltid spennende og moro med nye steder og locations. Under planleggingsmøtet fant vi ut av det meste kunne gjøres i nærheten av kirke og sted for selskap. De vakre omgivelsene rundt Tingvoll gjorde egentlig mulighetene ubegrenset for gode bryllupsbilder.

Takk for at jeg fikk være en del av dagen sammen med dere og regner med dere hadde en flott dag og kveld videre!

Det er ikke første gang jeg var bryllupsfotograf i Møre og Romsdal, og forhåpentligvis ikke den siste. Fylket har masse flotte naturomgivelser, som gir mange muligheter. PHOKUS reiser gjerne for nye og kjente destinasjoner på oppdrag. Jeg er opptatt av å ikke ta overpris for kjøring til steder utenfor Trondheim, og det skal heller ikke gå utover tiden angitt i pakker. For meg er det utrolig spennende å se og oppdage nye steder for bryllupsfotografering. Selv om jeg ikke er lokalkjent finner vi i samarbeid flotte steder for deres bryllup!
For bryllup 2023, sjekk sommertilbud med gode rabatter her: SOMMERTILBUD
Se gjerne flere bilder på min webside PHOTOS: PHOKUS.NO // INSTAGRAM: PHOKUS.NO

To bryllup, en helg Previous post To bryllup, en helg