PHOKUS

Brudekjoler BOXBRUD

08/03/2022

I forrige uke ble PHOKUS invitert til samarbeid med BOXBRUD og BOXFRISØR i forbindelse med VIP kveld i deres flotte salong med nydelige brudekjoler. Slike events er alltid både artig og givende, og det å møte kommende bruder og brudepar (i andre sammenhenger) er kjempegøy. Slike events er en flott anledning for gifteklare til å møte de dyktige og erfarne menneskene i salongen, samt aktuelle samarbeidspartnere som DJ og fotograf. DJ Charlie var der og spilte opp god og riktig musikk. De heldige VIP’erne fikk en god opplevelse med en blanding av visning med flotte moteriktige brudekjoler, smakfulle godbiter og konkurranser, samt nyttig informasjon i forbindelse med planlegging av bryllupet!

Litt subjektivt må jeg sitere Ellen: “Det er to ting du ikke skal spare på i bryllupet, og det er brudekjole og fotograf!

Deltakere på eventet får 15% rabatt på mine pakker for bryllupsfotografering ved bestilling innen 18. mars.

Gleder meg til neste samarbeidsprosjekt! PHOKUS skulle egentlig vært tilstede på bryllupsshow i februar, men dette ble dessverre avlyst. Forhåpentligvis blir det flere show fremover!

Modeller fra Trend Modellbyrå