velkommen

Bryllup 2020 Trondheim

10/03/2020

Kjære vordende brudepar 2020!
Har dere et bryllup i Trondheim i 2020? Jeg kan ikke engang begynne en beskrivelse av hvor mye jeg gleder meg til sesongen allerede, til å følge deres vei mot lykke og forevigelse av kjærlighet.
Lykke til med planlegging og gjennomføring av deres store dag 🙂
Fortsatt har PHOKUS noen ledige datoer i 2020, så dersom dere ikke har bestemt dere for fotograf enda, ta gjerne kontakt for å høre mer om hva jeg kan tilby, og se gjerne igjennom galleriene mine for å bli mer kjent med min stil. Valget av fotograf har etter min mening selvsagt utrolig mye å si for hva man sitter igjen med dokumenterte minner i etterkant…

Bryllupsdagen er for mange den aller største dagen, noe de har sett frem til i mange år. Mens andre tar det mer spontant…uansett velger jeg å tro at alle ønsker best mulig opplevelse av dagen, og forevigelse med kvalitet! Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal se etter, slik det er med andre typer håndverk.
Jeg har, for eksempel, ikke lett for å skille en elektriker fra en annen, og baserer meg på magefølelse fra webside, eller henvisning fra fornøyde kunder.

colorawards Next post colorawards