PHOKUS

Oppdalsbryllup

20/09/2022
oppdalsbryllup

For første gang fikk jeg gjennomført et Oppdalsbryllup! Oppdal må være et fantastisk sted å ha sitt bryllup, og Gro og Christian hadde valgt Bjerkeløkkja som sted for selskapet sitt. Det var også i omgivelsene rundt Bjerkeløkkja vi gjennomførte fotografering. Oppdal har så mye fin natur at man trenger ikke bevege seg langt for å finne fine steder å skape stemning! Etter en flott vielse i Oppdal kirke, dro vi derfor rett til location og vandret sporty rundt i bakkene, før selskapet satte en flott ramme rundt middag og videre selskap.

Jeg kan anbefale kommende brudepar å vurdere Bjerkeløkkja som sted for sitt selskap og Oppdalsbryllup, da stedet i seg selv er flott, og personalet meget serviceinnstilt og profesjonelle. Takk igjen til Gro og Christian for en fantastisk dag på Oppdal. Her er noen raske glimt fra dagen!

All photos www.phokus.no / Instagram: @phokus.no

Oppdal har mange flotte områder for bryllup og bryllupsfotografering, og jeg håper virkelig jeg får gleden av flere Oppdalsbryllup. Den vakre naturen gir alle muligheter for gode bilder.