PHOKUS

Mikrobryllup

16/03/2021
mikrobryllup

Hva i all verden er et mikrobryllup? Jeg ble oppmerksom på uttrykket nylig, og naturlig nok har det sammenheng med Covid… Trender kommer og går av mange årsaker, men uavhengig av koronatiden vi er inne i kan det være mange gode grunner til å ha et mindre bryllup! Man må ikke på død og liv gjennomføre et stort bryllup med 150 gjester for at den store dagen skal bli en minneverdig feiring! Samtidig krever det en omstilling for brudeparet dersom man virkelig har sett for seg dette…

Mitt råd er: Har du funnet din drømmepartner, og vet du vil dele resten av livet med han/henne, ikke vent! Vi vet aldri hva som skjer i livet, og vi må benytte hver anledning til å ta vare på drømmer og hverandre. Hvorfor ikke ha et bryllup med få og nære, og vise for verden gjennom kjærligheten at dere for evig er hverandres?!
“Don’t wait around for your life to happen to you. Find something that makes you happy, and do it. Because everything else is all just background noise.”

Mitt råd nr 2: Noe subjektiv, men sørg for å ta vare på minnene på best mulig måte. Gjør god research for å finne din fotograf, den som representerer dere på best mulig måte! Om det er mikrobryllup eller en større sammenkomst, PHOKUS er beredt så ta gjerne kontakt for diskusjon for bryllup i 2021 eller 2022!

Her er forøvrig noen linker til mer om mikrobryllup:
Ditt Bryllup
MyWedding
KK

All photos copyright www.phokus.no

Så Som i Himmelen Previous post Så Som i Himmelen