Personvernpolicy

Ditt personvern er viktig for meg og jeg ønsker å være åpen og tydelig når det gjelder de opplysningen jeg samler inn via mine kontakt skjemaer på denne nettsiden, og hvordan jeg bruker dem og dine rettigheter til å ha kontroll over denne informasjonen. Derfor har jeg nå oppdatert min personvernerklæring. Du må også vite at du må ikke kontakte meg via min webside. Du kan også ta kontakt direkte på e-post: kontakt(a)phokus.no eller ringe meg på telefon: 92887250.

Fotograf PHOKUS John Andre Aasen
7091 Tiller
Org: 987270098MVA
Registrert i merverdiavgiftregisteret
Organisasjonsform: Enkeltmannsforetak

Denne personvernerklæringen gjelder for PHOKUS sitt nettsted. John Andre Aasen er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: www.phokus.no.

Hvis du har spørsmål om personopplysningene eller trenger informasjon om hvordan du for tilgang til eller sletter de opplysningene jeg har lagret om deg, (gjelder også fotografier) ber jeg deg kontakte kontakt(a)phokus.no v/ John Andre Aasen.

Personopplysninger som behandles

PHOKUS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato – og personnummer, eller opplysninger om personlig betalingskort.

Informasjon som innhentes:

  1. Fornavn og etternavn på oppdragsgivere.
  2. Navn og alder på personen som skal fotograferes.
  3. Opplysninger som er vesentlige om oppdraget som skal utføres.
  4. Firmanavn.
  5. E-postadresser.
  6. telefonnummer.
  7. Samtykke for fotografens eget bruk av fotografier.

Hvordan informasjon innhentes:

Fotograf John Andre Aasen samler inn opplysninger gjennom skjemaer på sine nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningen, kan jeg være forhindret fra å ta kontakt med deg for å gi deg informasjon om relevante produkter og tjenester som du er interessert i.

Alt til skjema kan du ringe meg på tlf: 92887250.

Formålet med informasjonen som innhentes:

– For å kunne sende deg relevant informasjon.

Jeg oppretter kontakt og gir relevant informasjon til deg for å kunne tilby deg de produktene som passer deg og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir meg. Enkelte opplysninger er helt nødvendig for å kunne levere og fakturere avtalte tjenester og bestillinger. Informasjonen brukes også slik at jeg kan forbedre meg og for å tilpasse din fotografering slik at den blir mest mulig etter dine ønsker.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i PHOKUS sin mailserver. Informasjonen slettes når informasjonen er irrelevant.

Informasjonen lagres også i lokalt arkiv hos PHOKUS.

Ved fakturering lagres kundeopplysninger i Fiken kundearkiv. Her lagres informasjonen i henhold til de krav som settes i regnskapsloven.

De fotografiske verkene lagres på eksterne harddisker for å øke sikkerheten på bevaringen. Bildemateriell lagres i minst 10 år.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte PHOKUS/ kontakt(a)phokus.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men fotograf John Andre Aasen kan dele deler av informasjonen med underleverandører når det er hensiktsmessig og nødvendig for å levere produkter til spesifikke kunder. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av fotograf John Andre Aasen.

Rettigheter

Som bruker av nettsiden min og som kunde har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som jeg behandler om deg og hvordan de behandles.Du kan kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at fotograf Janicke Vestheim Sørensen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Oppdatert: 23.07.18

Avtalevilkår

Jeg anbefaler deg også å sette deg inn i AVTALEVILKÅRENE.

Siste bilder

Kontakt og linker

Telefon +47 92887250
Website: http://www.phokus.no
Email: kontakt@phokus.no
Org. nr: 987270098MVA

Copyright

All photographs on this page is copyrighted to PHOKUS / John Andre Aasen, and should not be distributed or used without written permission.